Exitable Next: Web-application Developer php (stage)

Geen trek in een suffe stage, maar klaar om ‘het digitale verschil te maken’? Check Exitable Next: ons allereerste belofteteam, compleet samengesteld uit studenten zoals jij, met elkaar aanvullende disciplines. Werk zo samen met marketeers, developers en designers, precies zoals het er in het werkveld aan toe gaat.

Dankzij jou merkt niemand dat er complexe koppelingen en een compleet CMS achter de supersnelle en beeldschone voorkant zit. Als Web-application developer ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren en beheer van de achterkant van het digitale product. Je krijgt de ruimte om in het project te bepalen welke oplossing het beste past om deze vervolgens, samen met je team, te implementeren. Maar je programmeert wel in PHP (denk aan Laravel, Symfony, Lumen, Drupal).

Je bent een generalist, iemand die alle oplossingen begrijpt, door je brede interesse. Uiteraard heb je je eigen specialisme. Je begrijpt het concept van programmeren, kijkt door programmeertalen heen en bent niet bang om die visie te gebruiken om andere talen te leren begrijpen.

instagram-web-developer.jpg

"Dankzij jou merkt niemand dat er complexe koppelingen en een compleet CMS achter de supersnelle en beeldschone voorkant zit."

Danny Peeters

Danny Peeters

Lead Developer