Exitable Next: Frontend Developer (stage)

Geen trek in een suffe stage, maar klaar om ‘het digitale verschil te maken’? Check Exitable Next: ons allereerste belofteteam, compleet samengesteld uit studenten zoals jij, met elkaar aanvullende disciplines. Werk zo samen met marketeers, developers en designers, precies zoals het er in het werkveld aan toe gaat.
 
Dankzij jou reageert de interface vliegensvlug en past die op elk schermformaat. Als front-end developer ben je binnen je eigen team volledig verantwoordelijk voor het visuele en responsieve deel van de digitale producten die door Exitable Next worden gemaakt. Je krijgt de ruimte om in het project te bepalen welke oplossing het beste past om deze vervolgens, samen met je team, te implementeren.
 
Je bent bekend met  HTML, CSS, en misschien zelfs REACT/ANGULAR of VUE en natuurlijk vanilla javascript. En je bent constant bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen responsive design binnen de door jou gemaakt projecten. Uiteraard heb je je eigen specialisme. Je begrijpt het concept van front-end development en bent niet bang voor een micro-animatie of subtiele overgang.
instagram-frontend-developer.jpg

"Dankzij jou reageert de interface vliegensvlug en past die op elk schermformaat."

Maikel Janssen

Maikel Janssen

Developer