Exitable Next: Digital Marketeer (stage)

Geen trek in een suffe stage, maar klaar om ‘het digitale verschil te maken’? Check Exitable Next: ons allereerste belofteteam, compleet samengesteld uit studenten zoals jij, met elkaar aanvullende disciplines. Werk zo samen met marketeers, developers en designers, precies zoals het er in het werkveld aan toe gaat.
 
Dankzij jou wordt er geen middel onbenut gelaten om de strategische doelen te behalen. Je bent een creatieve marketeer en draait je hand niet om voor een goed doordacht marketing-plan. Je hebt oog voor de strategisch, tactisch en operationele onderdelen.
 
Door die aanpak zorg je er voor dat je plan makkelijk te optimaliseren is, en er gegarandeerd resultaten gehaald gaan worden. Je voelt feilloos aan waar externe disciplines voor nodig zijn en wat je zelf kunt. Altijd vanuit het oogpunt van resultaat. Verder ga je bestaande oplossingen (websites, webshops, web-applicaties, mobiele-applicaties) doorzien, analyseren en adviseren over verbetering. Zo draag jij bij aan het eindresultaat van Exitable Next en zorg je er voor dat het zeker gaat slagen!
instagram-digital-marketeer.jpg

"Dankzij jou wordt er geen middel onbenut gelaten om de strategische doelen te behalen."

Gijs Daemen

Gijs Daemen

Digital Marketeer